Ruilen en retourneren

Wij willen graag dat je tevreden bent met jouw aankopen van Stylelovers. Als je aankopen niet aan je verwachtingen voldoen kun je binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling de koop ontbinden door het artikel (voorzien van alle labels) binnen die 7 dagen te retourneren. Je ontvangt dan het reeds betaalde bedrag retour. Dit geldt niet voor artikelen in de uitverkoop. Uiteraard kunt u deze artikelen omruilen.

Artikelen retourneren

Om een artikel te retourneren, moet u altijd in het bezit zijn van een retournummer. Dit nummer kunt u aanvragen per mail via Retour aanvragen. Wanneer u een retournummer heeft ontvangen, heeft u vijf (5) werkdagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen.  

Artikelen ruilen

Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere kleur / ander artikel, dan kunt u een Omruiling aanvragen bij de klantenservice. Samen met de bevestiging van uw omruiling, ontvangt u een retournummer waarmee u uw retour kunt terugsturen. Na ontvangst van uw retour in goede orde, sturen wij u de gewenste kleur of het gewenste artikel kosteloos toe.

Verwerking van retouren

Na ontvangst van uw retour in goede orde, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van uw retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed). Terugbetaling vindt automatisch plaatst op het rekeningnummer  waarmee de originele betaling is gedaan.

SALE-ARTIKELEN

Voor sale-artikelen die u retour stuurt, ontvangt u per e-mail een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag. Dit shoptegoed is twaalf maanden geldig.

RETOUR STUREN

Indien u een artikel wilt retourneren, dient u de volgende punten aan te houden:

  1. Meld de klantenservice dat u een artikel wilt ruilen of retourneren.
  2. U ontvangt per e-mail een retournummer en instructies voor de retourzending.
  3. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
  4. Afhankelijk van uw wens ruilen wij het artikel / ontvangt u het aankoopbedrag terug / ontvangt u een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag (in het geval van geretourneerde sale-items).